fbpx

Om oss

Eir’s Helsehus er en tverrfaglig klinikk som holder til like utenfor Arendal sentrum og har også kunder fra Froland og Kilsund, samt andre områder i nærheten. Vi er lett tilgjenglig og har gratis parkering. Eir’s Helsehus drives av kiropraktor Alf Simen Nordbø og vi har en bred kompentanse innen kiropraktikk og sportsmedisin. Eir’s Helsehus kan tilby deg naturlig behandlinger i naturlige omgivelse.

Har du behov for behandling er Eir’s Helsehus her for å hjelpe deg.

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ledig kontorer

Vi har 2 ledige kontorer. Vi håper å få fylt dem med noen som er engasjert, kompetente og samarbeidsvillige. Det vi ønsker mest er en lege eller fysioterapeut som har fokus på rehabilitering. Utenom somatiske behandlinger er vi også åpne for Psykologer, psykiatere eller samtaleterapauter.  Er det noen andre behandlingsformer som mener de har noe meningsfylt å tilby, er vi villige til å ta en prat. 

ALF SIMEN NORDBØ

Vår kiropraktor Alf Simen Nordbø har en bred tværfaglig kompetanse med utdanning fra Logan University i St. Louis, Missouri, Functional Medicine University og International College of Applied Kinesiology.

Alf Simen Nordbø jobber med flere idretsutøvere og er blant annet en del av teamet til Kai Robin Havnaa (bilde til venstre), en norsk proffbokser med 16 siere hvor 13 er KOs i vekt klassen cruiservekt og er per dags dato ubesiret. Alf Simen er også en del av teamet til Søfteland (bilde til høyre), som har vunnet flere gull og sølv mens hun har representert Norge i kampsporten k1 (kickboxing light contact) i både NM og VM