fbpx

Om oss

Eir’s Helsehus er en tverrfaglig klinikk som holder til like utenfor Arendal sentrum og har også kunder fra Froland og Kilsund, samt andre områder i nærheten. Vi er lett tilgjenglig og har gratis parkering. Eir’s Helsehus drives av kiropraktor Alf Simen Nordbø og vi har en bred kompentanse innen kiropraktikk og sportsmedisin. Eir’s Helsehus kan tilby deg naturlig behandlinger i naturlige omgivelse.

Har du behov for behandling er Eir’s Helsehus her for å hjelpe deg.

 

Stiv nakke

Stiv nakke

Sliter du med stiv nakke? Ta turen til en kiropraktor på Eir’s Helsehus om du befinner deg i Arendal, Froland eller Kilsund. Søk hjelp for dine nakkeplager i dag.

Leddsmerter Arendal

Leddsmerter Arendal

Eir’s Helsehus er stedet for deg som ønsker behandling for leddsmerter i Arendal, Kilsund eller Froland. Ta kontakt for å sette opp en time eller mer info.

Nakkesmerter Arendal

Nakkesmerter Arendal

Søker du behandling for nakkesmerter i Arendal, Kilsund eller Froland? Eir’s Helsehus kan hjelpe deg med flere typer smerteproblematikk.

Fibromyalgi Arendal

Fibromyalgi Arendal

Ser du etter behandling for fibromyalgi i Arendal, Kilsund eller Froland? Eir’s Helsehus tilbyr nettopp dette. Ta kontakt for utredning eller behandling.

Kiropraktor Arendal

Kiropraktor Arendal

Holder du til i Arendal, Froland eller Kilsund, og har behov for en kiropraktor? Eir’s Helsehus er en svært kompetent kiropraktor i Arendal. Ta kontakt i dag.

Ledig kontorer

Vi har 2 ledige kontorer. Vi håper å få fylt dem med noen som er engasjert, kompetente og samarbeidsvillige. Det vi ønsker mest er en lege eller fysioterapeut som har fokus på rehabilitering. Utenom somatiske behandlinger er vi også åpne for Psykologer, psykiatere eller samtaleterapauter.  Er det noen andre behandlingsformer som mener de har noe meningsfylt å tilby, er vi villige til å ta en prat. 

ALF SIMEN NORDBØ

Vår kiropraktor Alf Simen Nordbø har en bred tværfaglig kompetanse med utdanning fra Logan University i St. Louis, Missouri, Functional Medicine University og International College of Applied Kinesiology.

Alf Simen Nordbø jobber med flere idretsutøvere og er blant annet en del av teamet til Kai Robin Havnaa (bilde til venstre), en norsk proffbokser med 16 siere hvor 13 er KOs i vekt klassen cruiservekt og er per dags dato ubesiret. Alf Simen er også en del av teamet til Søfteland (bilde til høyre), som har vunnet flere gull og sølv mens hun har representert Norge i kampsporten k1 (kickboxing light contact) i både NM og VM