fbpx
Kiropraktor Arendal
Holder du til i Arendal, Froland eller Kilsund, og har behov for en kiropraktor? Eir’s Helsehus er en svært kompetent kiropraktor i Arendal. Ta kontakt i dag.

Holder du til i Arendal, Froland eller Kilsund, og har behov for en kiropraktor? Eir’s Helsehus er en svært kompetent kiropraktor i Arendal. Ta kontakt i dag.

Eir’s Helsehus er en tverrfaglig klinikk, basert på stressmedisinsk paradigme. Vi holder til like utenfor Arendal sentrum og har også kunder fra Froland og Kilsund, samt andre områder i nærheten. 

Hos oss tilbyr vi behandling innen kiropraktikk og sportsmedisin. Vår kiropraktor i Arendal, Alf Simen Nordbø, er svært kompetent, med utdannelse fra Logan University i St. Louis, Missouri, Functional Medicine University og International College of Applied Kinesiology. Han har også bred, tverrfaglig erfaring.

Dette gjør en kiropraktor

En kiropraktor er helsepersonell som fokuserer på behandling av skjelett, muskler og nervesystem. Behandlingen legger stor vekt på manuell justering og manipulering av ryggraden, med mål om å redusere smerte og forbedre funksjonalitet hos pasienten. 

De stiller også diagnoser ut fra pasientens sykehistorie og diverse undersøkelser, som røntgen eller manuell- og klinisk undersøkelse. 

En annen viktig del av kiropraktikk er trening, samt å utdanne pasienter til hvordan de selv kan opprettholde sin egen gode helse med hjelp av trening, ergonomi og annen type smertelindrende terapi. Ved å implementere nye vaner og øvelser i sitt dagligliv, vil pasientene raskt kunne gå tilbake til sine vanlige aktiviteter og arbeidsliv – som er et viktig mål med behandlingen.

Vanlige problemer som kan behandles hos kiropraktor

Vår kiropraktor i Arendal tilbyr alle typer behandlinger innenfor kiropraktikk og sportsmedisin. Det kan være mange grunner til at man trenger hjelp av en kiropraktor. 

I stressede perioder er det mange som spenner musklene rundt nakken mer, noe som kan føre til hodepine og nakkesmerter. En stillesittende livsstil og mange timer foran dataen kan også gi smerter i ryggen eller nakken. Dette er noen av de vanlige problemene som kan behandles hos vår kiropraktor i Arendal. 

Under behandlingen vil kiropraktoren finne ut hvor smerten sitter og bruke ulike teknikker for å løsne opp musklene. Dette kan for eksempel være raske strekkbevegelser som utløser en «knekkelyd». 

Denne lyden kommer av at gassbobler frigjøres i leddene når strekkbevegelsene utføres. Lyden av dette knekket kan kanskje føles litt skremmende, men det er altså ikke farlig. Under behandlingen vil kiropraktoren også gi deg råd om hvordan du kan unngå stive og spente muskler i fremtiden. 

Vår kiropraktor i Arendal behandler selvfølgelig også smerter i andre ledd enn i ryggen og nakken. Les om alle våre tjenester her.

Ta kontakt med vår kiropraktor i Arendal

Om du er plaget med smerter i rygg og nakke, ledd, muskler eller forbundet med nervesystemet, ta kontakt med Eir’s Helsehus i dag og bestill en konsultasjonstime. Vår kiropraktor i Arendal er erfaren og klar til å bistå deg på veien tilbake til en smertefri hverdag. 

Kontakt oss på telefon 902 84 454 for mer informasjon eller bestill en time via Pasient Sky på våre nettsider. Klinikken er åpen på hverdager fra kl. 08:00 til 18:00, og lørdager fra kl. 09:00 til 13:00.